Cohiba Maduro 5 Secretos

Cohiba Maduro 5 Secretos. Cohiba s Maduro 5 serie har i princip tagits fram för att nå den växande marknaden för Maduro cigarrer. Det skiljer sig något av de tidigare Cohiba cigarrer, men lyckas vara på samma kvalitets nivå. Åtminstone Cohiba Maduro 5 Secretos gör det, och visar rätt på myten "storlek spelar ingen roll, det är vad du gör med det som räknas".

Denna Secretos är en liten cigarr, men ger mer smak och arom än de flesta av de större cigarrer ute på marknaden. Det är en perfekt balanserad cigarr med en stor smakprofil. I sin intensiva flora av smaker, erbjuds du sötma, stark tobak, kakao, choklad och cederträ. När du når cigarrens andra halvan, förblir alla smaker ännu mer intensivt! Sista tredjedelen ger en krämig rök med inslag av trä.

Man kan utan tvivel påstå att den cigarren passar perfekt dem flesta smak. Man kan inte begära mera från en cigarr med så mycket som man kan få från denna lilla cigarren.

Den kubanska maduros omslag har åldrats under 5 års period (därav namnet) och är antagligen en av de vackraste omslag man någonsin har sett på en cigarr. Strukturen och glöden är också perfekta på en Secretos..

Totalt sett så är en Cohiba Maduro 5 Secretos född till en legend, som skapar massor av nöje.Så nästa gång du skall köpa cigarrer online kan det mycket väl vara en hel låda med Secretos.

186,00 kr