Cohiba Siglo VI

Cohiba Siglo VI är den senaste cigarren i familjen Siglo. Med denna cigarr fortsätter den kubanska cigarr industrin att förse världen med exklusiva cigarrer såsom dem alltid har gjort. En cigarr som tillfredsställer dem mest kräsna rökarna världen över,alla dem som inte tummar med kvaliteten. För dem som gillar stora cigarrer både till längd och omkrets är Siglo VI det självklara valet. Bladen som används är dem bästa bladen som går att få tag i och kommer från Vuelta Abajo regionen. En cigarr som inte har några ådror i bladen och är mycket väl packad. Det märker man när man lätt trycker på den. Deras trippel-huvan är ditsatt med noggrannhet och perfektion. Dess täckbladen är oljiga och har en fantastisk lyster.

Trots att den är hårt packad har den ett bra och öppet drag. Innan man har ens tänt på den doftar cigarren härligt och avslöjar olika smaker av kaffe,trä,kryddor även en liten ton av citrus.

Så som alla Cohiba cigarrer så är även denna cigarr mycket komplex gällande smaken. I början får man en smak med toner av kaffe och trä. Under andra tredjedelen börjar smaker av kryddor tydligare komma fram. Även smak av läder,kaffe och citron märks tydligt. Sista tredjedelen bjuder på precis samma smaker som nu har börjat harmoniseras med varandra. Denna högkvalitativa cigarren är Cohibas flaggskepp och kommer att förbli det.

393,00 kr