Rocky Patel Super Ligero Robusto

I 2014 presenterade Rocky Patel en mängd nya produkter på IPCPR-mässan, av vilka några fick ett särskilt intresse bland hantverksentusiaster. Dessa cigarrer, framförallt förbudet och Super Ligero, verkar ha markerat en vändpunkt för varumärkets filosofi.

Det här är en cigarr som kommer att sticka ut första gången du ser det, även på en trångt humidorhylla. Detta beror för det mesta på dess unika färgschema. Det är främst rött / orange, grönt grönt, vitt och svart. Men det är den intressanta användningen av pastellfärger av dessa färger, i kombination med en dämpad finish på förpackningen som verkligen gör att den sticker ut! En västerländsk / mexikansk typsnitt på Ligero lägger till efterbehandling, vilket ger den en retro och modern känsla samtidigt. Lådorna är tomma från något hårt cederträ, men använder smart användning av en magnetlås för låsningsmekanismen - en väldigt cool presentation all-in-all.

När det gäller tobaken ser cigarrerna bra ut. Omslaget är mörkt brunt med rosado nyans och lyser med olja på ytan. Det finns lätta men synliga sömmar och lätta år i hela. Cigaretten känns solid och tät och ser ut som en lång rök framåt.

85,00 kr