Trinidad Reyes

Med Reyes så har Trinidad fått till en riktigt bra cigarr som har fantastiska smaker från början till slut. Den känns vällagrad redan i tidig ålder och bjuder på unika smakkombinationer som grillat kött, honung, vanilj tillsammans med den typiska kubanska twangen. Det lilla formatet passar oss nordbor riktigt bra med tanke på hur många soltimmar vi har på ett år.

Konstruktion - Trinidad Reyes

Cigarren både känns och ser lyxig ut. Ett litet klämtest avslöjar den extremt fina rullningen och den känns jämn längs hela kroppen. Täckbladet är vackert brunt och har inga stora ådror eller tydliga sömmar. Draget är i det närmaste perfekt med precis det där lilla motståndet som man vill ha när man avnjuter en pinne. Glöden går fint genom hela processen och det finns sällan skäl att behöva göra någon manuell justering.

Smaker - Trinidad Reyes

Redan från början bjuder Reyes på fina smaker av kakao och trä, till detta serveras en mild kryddighet. Kryddigheten ligger bara i bakgrunden men är precis lagom mycket för att pocka på din uppmärksamhet. Vid retrohalering så kommer kryddan fram lite mer. Efter ett litet tag kommer även en tydlig honung tillsammans med smak av ren kubansk tobak som har den där klassiska, men svårdefinierbara, twangen. Snart kommer också lite lättare toner av ceder och vanilj. Cigarren har en näst intill ultimat mix av smaker och de är mycket välbalanserade. Mot slutet uppstår en smakupplevelse av lagrad tobak som för tankarna till en grillad flintastek. Detta tillsammans med smak av honung och vanilj är riktigt smaskigt. Cigarren är mycket välsmakande från början till slut.

105,00 kr